Over Digitect

Wij geloven dat je als organisatie zelf heer en meester kunt zijn van je data en informatie voorzieningen. Als je grip hebt op je informatiestromen heb je meer inzicht in de ontwikkeling van je organisatie en ben je een betere adviseur voor business partners en klanten.

Door het ontwikkelen van slimme tools en maatwerk helpen wij organisaties data en informatiestromen te integreren. Dit doen we via een intensieve samenwerking met als doel jou zo snel mogelijk de regie over je informatievoorziening in eigen handen te geven.
We verzorgen korte opleidingstrajecten waarna gebruikers gemakkelijk met onze tools kunnen werken. En wij zijn er altijd als adviseur wanneer je behoefte hebt aan extra technische kennis of een flexibele schil voor je projecten.

Wij zorgen dat je onafhankelijk bent van IT leveranciers en partners. Je weet zelf wat je nodig hebt om data te integreren en optimaal te gebruiken. Door het ontwikkelen van slimme tools zodat jij heer en meester bent van je eigen informatievoorziening.